Volvo originalservice classic

Service för bilar äldre än sex år

Volvo Originalservice Classic är anpassad för dig som kör en Volvo äldre än sex år och omfattar 20 kontrollpunkter. I servicen ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken.

Vad ingår i servicen?

Volvo originaldelar

Volvo Originaldelar används alltid vid service och är utvecklade för att passa just din bil. Det ger dig samma höga säkerhet och komfort som du är van vid.

Vägassistans

Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans i ett år fram till dess att bilen är tio år. Det innebär att vi hjälper dig om du skulle få problem på vägen.

Servicegaranti

Du kan vara säker på att vi följer serviceprotokollet och att vårt arbete är fackmannamässigt utfört. Just därför får du alltid ett års garanti på din service.

Personlig servicetekniker

Din personliga servicetekniker är expert på din bil och vet vad den behöver. Det minskar risken för missförstånd och gör serviceinlämningen smidigare.

Uppdatering av mjukvaran*

I samband med service uppdaterar vi bilen med den senaste mjukvaran. Det bidrar till din körupplevelse och säkerställer högsta möjliga driftsäkerhet.

En paus från vardagen

Hos oss har du självklart möjligheten att vänta kvar under din service, vilket ger dig en mer bekväm och tidsbesparande serviceupplevelse.

Vad kostar servicen?

Kostnaden för din service kan variera och baseras bland annat på vilken bil du kör, hur långt den har gått och hur gammal den är.
Kontakta oss för ett prisförslag.

Pris från 2 995kr

Vanliga frågor