För dig som behöver Tanka

Bonus och rabatt. Förnybara drivmedel. Betalning med mobilen.

Underlätta vardagen med Tanka

Bilen är en viktig del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med en hobby du brinner för. Det vill vi genom våra Tankastationer vara med och göra möjligt. Därför får du som kör alltid bonus och rabatt när du tankar hos oss. Vi finns för dig som behöver Tanka.

Tanka med bonus och rabatt

Vi tycker att det ska löna sig att tanka på vår Tanka. Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med CarPay-kortet eller appen Carpay, bonus du enkelt kan lösa in mot mer drivmedel.

Med service i tanken

Våra drivmedel 95, 98 och diesel går alla under namnet GoEasy. Vilket betyder att de har smörjande och rengörande egenskaper som håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. Du kan även fylla på med Neste MY Förnybar Diesel (HVO100), AdBlue och spolarvätska. Våra stationer hittar du i Borås, Kinna, Ulricehamn och Tranemo.

100 % förnybar diesel

Hos oss kan du tanka Neste MY Förnybar Diesel, även kallad HVO100. En diesel med 100 % förnybart innehåll, som bidrar avsevärt till att minska utsläppen av växthusgaser. Håll utkik efter drivmedlet på pumpen och pumphandtaget.

Betala enkelt med mobilen

På vår station kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

Vi bryr oss om miljön

Vi ingår i ett nätverk av Tankastationer runt om i Sverige. För oss är det viktigt att ta vårt miljöansvar inom de områden vi verkar. Så att du enkelt kan göra medvetna val som gynnar både dig och framtiden.