Sälj din bil till oss

Vi har gratis värdering online, hantering inom 24h och snabb utbetalning – snabbt, enkelt och tryggt!

Vi köper alla märken

Vi köper bilar från alla bilmärken med årsmodell 2015 och uppåt som gått max 18.000 mil.

Borås Bil gruppen är proffs på Volvo, Peugeot, Citroën, Maxus, Renault och Dacia, men vi ger dig alltid ett bra pris oavsett märke och modell.
Kör du något annat än ovan märken önskar vi att du kommer förbi någon av våra anläggningar för att kunna få en så exakt värdering som möjligt.

Slipp osäkerheten med att sälja bilen privat på Blocket eller via oseriösa återförsäljare. Använd en bilhandlare med erfarenhet från 1936 men med egenskaperna från 2023.

Hos oss säljer du alltid din bil snabbt, enkelt och tryggt.

För att underlätta din affär erbjuder vi:

– Gratis värdering
– Snabb hantering inom 24h
– Digitala avtal signerade med BankID
– Enkel lösning av eventuella restskulder

Läser in...

1. Värdering online

Du fyller i dina uppgifter i vårt formulär och inom 24h har du en värdering från våra inköpare. Allt som krävs är registreringsnummer, miltal och dina kontaktuppgifter.

2. Definitiv värdering

Efter att du har fått din första värdering bokar vi en tid för att se och testa din bil. Vid det här tillfället testar vi din bil i dess nuvarande skick, du behöver inte tänka på att förbereda något.

3. Kontroll av bilen

Våra biltestare kontrollerar bilen så att allt stämmer med värderingen du fått online, allt för att undvika tråkiga överraskningar. Med rätt förutsättningar står vi alltid för vårt bud.

4. Pengar på kontot

Vi tar hand om din bil och all administration kring ägarbytet, hjälper dig att lösa eventuell skuld eller lån samt avslutar tidigare försäkringar. Pengarna för din bil har du på ditt konto inom två arbetsdagar.

Fördelar med att sälja din bil till Borås Bil gruppen

Enkelt

Vi värderar din bil i två steg, först baserat uppgifterna vi får av dig och sedan genom att testa din bil i nuvarande skick, du behöver inte tänka på några förberedelser eller oroa dig för tråkiga överraskningar.

Tryggt

Vi löser dina lån och eventuella restskulder och ser till att ägarbyten görs direkt. Du behöver inte tänka på det administrativa. När det gäller avtal signerar vi allt tryggt och säkert med bank-id.

Snabbt

Vi arbetar med digitala överföringar och digitalt signerade avtal via bank-id. Allt för att det ska kännas smidigt och gå snabbt – det innebär att du har pengarna på kontot inom två bankdagar.

Vanliga frågor

Är det fortfarande något du är osäker på? Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna. Funderar du på något annat? Kontakta en av våra inköpare på 033-15 16 30.